|  Disclaimer en privacy  | Ontwerp en realisatie: MC4TEKST |

Kamer van Koophandel 56890893

Naaiatelier “De Magische Schaar” Nijkerk

Wij bieden onze diensten aan voor zeer scherpe tarieven. Dit doen wij voor alle damesmaten, herenmaten en kindermaten. Daarnaast maken en ontwerpen wij kleding en zelfs bruidskleding.

U heeft twee keuze’s:

• U kiest het patroon zelf en wij naaien dit model.
  • Wij tekenen het patroon voor u op uw gewenste maat en naaien dit model. Uiteraard wordt het bedrag doorgerekend.

Als er kleding gemaakt wordt is er eenmalig een pasbeurt. Dit is afhankelijk van het model. Het model wordt dan in elkaar geregen en na het passen afgemaakt. met oog op de tijdslimiet, is het handig hier rekening mee te houden.

Mocht u interesse hebben in kleding op maat, dan maken wij op verzoek een prijsopgaaf. Informeer ook naar onze speciale maakservice van bedrijfskleding.

Stomerij

U kunt bij De Magische Schaar in Nijkerk ook terecht voor het reinigen van uw kleding zoals dekbedden in alle soorten en maten, waterbedovertrek, matrashoezen, dekens, bankhoezen, vloerkleden gordijnen, jassen, suède, bruidsjurken, kostuums, overhemden, mantel enzovoort, of bedrijfskleding.

Woensdag brengen, is vrijdag halen. Vrijdag brengen, is woensdag halen.

Meer informatie over onze stomerij? Klik op het logo

INFORMATIE

Topcleaning